За првпат по 10 години Македонија има свој штанд на најголемиот саем за храна и земјоделство GreenWeek во Берлин.

Посетители од цел свет ги дегустираат нашите традиционални производи. На штандот има и македонски ресторан од Берлин каде се готви македонска национална храна.

На штандот се најдоа и најновите производи Бид Зачин, Шарено и Планинско гравче на АДУТ ГВН!