Органска трпеза 2019- официјално отворање

На 21 септември во Куманово во рекреативниот центар – спортска сала со почеток во 10.00 часот  се одржа свеченото отвроање на овогодинешната органска трпеза. Над 100 учесници земаа учество во претставување на своите органски производи.

Повеќе..
mk_MK