• Директно од природата

    Најдобрите зачини и состојки за највкусното приготвени јадења. Изненадете ги вашите сакани со вкусови кои ќе ги остават без зборови!

    Повеќе

Збор, два за нас

Адут ГВН ДООЕЛ е компанија која постои од почетокот на 2000та година и се занимава со пакување на најосновни додатоци во исхраната, производство на зачини, прехрамбени киселини, сушење и дехидрирање на овошје, зеленчук и зачини.

Покрај тоа во својата производствена линија има и споствени насади на зачини , житарици и зеленчуци, и сопствена дистрибуција на целата територија на Македонија.

blog-img
blog-img
blog-img