Адут ГВН зеде учество во  мини саемот на компании организиран од Центарот за развој на претприемништво и менаџмент ЦЕЕД – Македонија, кој беше организиран во склоп на завршниот настан од проектот за за развој на микро и мали претпријатија финансиран од УСАИД и Амбасадата на Швајцарија.