image
image
АДУТ ГВН

Збор, два за нас!

image

Од почетокот на 2000-та година се занимаваме со пакување на најосновни додатоци во исхраната, производство на зачини, прехрамбени киселини, сушење и дехидрирарње на овошје и зеленчук, ароматични и зачински билки.

Покрај тоа во својата производствена линија имаме и сопствени органски насади на зачини , житарици и зеленчуци, и сопствена дистрибуција на целата територија на Македонија.

АДУТ ГВН

Што Нудиме

image

Органски Производи

Зачини Миксови

Зрнасти Производи

Суви Зачини

АДУТГВН

AgroMak

меѓународен саем за земјоделство, технологии, храна и преработки

mk_MK