Амбасадорот на САД е во посета на Адут ГВН

На 24.09.2018 година, американскиот амбасадор Џес Бејли го посети Адут ГВН, семеен бизнис за производство на зачини во Куманово, кој учествуваше во проекти на УСАИД, и прерасна од производи за пакување, во производство на наследнички грав.

Повеќе..
mk_MK