prezla-kutivce

Презла

Quick description:

Шифра: 34
Баркод: 5319990810113
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Презла
Шифра: 34
Баркод: 5319990810113
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Комплетно производство на презла од пченично брашно, од брашно до готова презла со посебен начин на дехидрирање и влага помалку од 10%.
Тоа со што се одвојува од другите е посебна светло-бела боја и специфична гранулација реализирана со двојно мелење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Презла”

You May Also like

Кокос

Шифра:  18
Баркод: 5319990810014
Тежина: 100g.
Пакет: 50 ком.

Пире 25kg.

Пире
Тежина: 25kg
Шифра: 571
Пакет: 1ком.

Презла 25kg.

Тежина: 25kg
Шифра: 125
Пакет: 1ком.

Шеќерчиња за угостителство

Шеќерчиња за угостителство
Тежина: 5г
Шифра: 51
Баркод: 5319990810410
Пакување: 5kg.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo