prezla-kesica

Презла

Quick description:

Тежина: 200g
Шифра: 42
Бар код: 5319990810885
Пакет: 50ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Презла
Тежина: 200g
Шифра: 42
Бар код: 5319990810885
Пакет: 50ком.

Презла – бланко
Тежина: 200g
Шифра: 146
Бар код: 
Пакет: 50ком.

Комплетно производство на презла од пченично брашно, од брашно до готова презла со посебен начин на дехидрирање и влага помалку од 10%.

Тоа со што се одвојува од другите е посебна светло-бела боја и специфична гранулација реализирана со двојно мелење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Презла”

You May Also like

Презла

Тежина: 700g.
Шифра: 441
Бар код: 5319990810786
Пакет: 15ком.

Презла во коцка – двопек

Презла  во коцка – двопек
Тежина: 200g
Бар код: 5319990810946
Пакет: 25ком.

Шеќерчиња за угостителство

Шеќерчиња за угостителство
Тежина: 5г
Шифра: 51
Баркод: 5319990810410
Пакување: 5kg.

Гриз пченичен

Шифра: 12
Баркод: 5319990810106
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo