Морков-сув

morkov-susen

Морков-сув

Quick description:

Шифра:  25
Баркод: 5319990810496
Тежина: 50g.
Пакет: 10 ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Морков
Шифра:  25
Баркод: 5319990810496
Тежина: 50g.
Пакет: 10 ком.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Морков-сув”

You May Also like

Додаток од црвен пипер

Шифра: 47
Баркод: 5319990810908
Тежина: 100g.
Пакет: 10 ком.

Црвен пипер

Црвен пипер
Пакување: кеса
Тежини: 250g./500g./1kg
Шифри:883/884/882

Ловоров лист

Ловоров лист
Тежина: 10g.
Шифра:
Бар код: 
Пакување: 9 x 5cm  (1575ком.)
Пакет: 35ком.

Црвен пипер 25kg.-вреќа

£1.00 Free!

Шифра: 107/685/759
Тежина: 25kg.
Пакет: 1ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo