Мелен ориз

oriz-kutivce

Мелен ориз

Quick description:

Шифра: 28
Баркод: 5319990810144
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Мелен ориз
Шифра: 28

Баркод: 5319990810144
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мелен ориз”

You May Also like

Пире од компири 360g

Шифра:  37
Тежина: 360g.
Пакет:6ком.

Пире 25kg.

Пире
Тежина: 25kg
Шифра: 571
Пакет: 1ком.

Презла

Тежина: 700g.
Шифра: 441
Бар код: 5319990810786
Пакет: 15ком.

Пире

Пире
Тежина: 1kg/3kg/4kg./5kg.
Шифра: 155 /573/ 864/592
Пакување: 1ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo