Кромид – сув

kromid-susen

Кромид – сув

Quick description:

Шифра:  19
Баркод: 5319990810502
Тежина: 50g.
Пакет: 10 ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Кромид
Шифра:  19
Баркод: 5319990810502
Тежина: 50g.
Пакет: 10 ком.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кромид – сув”

You May Also like

Додаток од црвен пипер

Шифра: 47
Баркод: 5319990810908
Тежина: 100g.
Пакет: 10 ком.

Блага пиперка 50g.

Блага пиперка
Тежина: 50g.
Бар код: 5319990810953
Пакет: 25ком.

Морков-сув

Шифра:  25
Баркод: 5319990810496
Тежина: 50g.
Пакет: 10 ком.

Црвен пипер

Црвен пипер
Пакување: кеса
Тежини: 250g./500g./1kg
Шифри:883/884/882

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo