kokos

Кокос

Quick description:

Шифра:  18
Баркод: 5319990810014
Тежина: 100g.
Пакет: 50 ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Кокос
Шифра:  18
Баркод: 5319990810014
Тежина: 100g.
Пакет: 50 ком.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кокос”

You May Also like

Пире

Пире
Тежина: 1kg/3kg/4kg./5kg.
Шифра: 155 /573/ 864/592
Пакување: 1ком.

Презла во коцка – двопек

Презла  во коцка – двопек
Тежина: 200g
Бар код: 5319990810946
Пакет: 25ком.

Презла

Шифра: 34
Баркод: 5319990810113
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Гриз пченичен

Шифра: 12
Баркод: 5319990810106
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo