Какао во прав

14

Какао во прав

Quick description:

Шифра: 14 /
Тежина: 80g. /100g.
Пакет: 10 ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Какао во прав
Шифра: 14
Баркод: 5319990810434
Тежина: 80g.
Пакет: 10 ком.

Какао во прав
Шифра: 15
Баркод: 5319990810434
Тежина: 100g.
Пакет: 10 ком.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Какао во прав”

You May Also like

Шеќер во прав – рефусен

Шеќер во прав – рефусен
Тежина: 50kg.
Шифра: 553
Бар код: 5319990810304
Пакет: 50kg.

Какао 100g.

Шифра: 15
Баркод: 5319990010021
Тежина: 100g.
Пакет: 10 ком.

Сода бикарбона

Шифра: 40
Баркод: 5319990810151
Тежина: 250g.
Пакет: 10 ком.

Шеќер во прав

Шифра: 48
Баркод: 5319990810083
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo