Гриз пченичен

griz-kutivce

Гриз пченичен

Quick description:

Шифра: 12
Баркод: 5319990810106
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Гриз пченичен
Шифра: 12
Баркод: 5319990810106
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Гриз пченичен”

You May Also like

Презла 25kg.

Тежина: 25kg
Шифра: 125
Пакет: 1ком.

Шеќерчиња за угостителство

Шеќерчиња за угостителство
Тежина: 5г
Шифра: 51
Баркод: 5319990810410
Пакување: 5kg.

Презла

Шифра: 34
Баркод: 5319990810113
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Презла

Тежина: 700g.
Шифра: 441
Бар код: 5319990810786
Пакет: 15ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo