Додаток од црвен пипер

crven-piper2

Додаток од црвен пипер

Quick description:

Шифра: 47
Баркод: 5319990810908
Тежина: 100g.
Пакет: 10 ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Додаток од црвен пипер
Шифра: 47
Баркод: 5319990810908
Тежина: 100g.
Пакет: 10 ком.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Додаток од црвен пипер”

You May Also like

Оригано

Шифра: 27
Баркод: 5319990810168
Тежина: 50g.
Пакет: 80 ком.

Магданос сув

Магданос сув
Тежина: 1kg.
Шифра: 435
Бар код: 5319990810250
Пакет: 1kg.

Блага пиперка 50g.

Блага пиперка
Тежина: 50g.
Бар код: 5319990810953
Пакет: 25ком.

Магданос сув

Шифра: 24
Баркод: 5319990810366
Тежина: 50g.
Пакет: 40 ком

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo