БИД Зачин – тегличка

bid-zacin-kutivce

БИД Зачин – тегличка

£15.00 £10.00

Quick description:

БИД Зачин – тегличка
Пакување од 450г Шифра: 3
Пакување од 900г Шифра: 4

Availability:

In Stock

Compare
Description :

БИД Зачин – тегличка
Шифра: 3
Баркод: 5319990810199
Тежина: 450g.
Пакет: 12ком.

БИД Зачин – тегличка
Шифра: 4
Баркод: 5319990810205
Тежина: 900g.
Пакет: 9ком.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БИД Зачин – тегличка”

You May Also like

БИД зачин

Free!

Шифра: 5
Баркод: 5319990810441
Тежина: 10kg.
Пакет: 1ком.

Додаток за јадење – кофа 10kg.

Шифра: 847
Баркод: 5319990810090
Тежина: 10kg
Пакет: 10kg.

БИД Зачин

£10.00

Шифра: 6
Баркод: 5319990810472
Тежина: 10kg.
Пакет: 1ком.

Додаток за јадење 10kg.-кеса

£1.00 Free!

Шифра: 7
Баркод: 5319990810137
Тежина: 10kg.
Пакет: 1ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo