Шеќер во прав – рефусен

sheker-vrekja

Шеќер во прав – рефусен

Quick description:

Шеќер во прав – рефусен
Тежина: 50kg.
Шифра: 553
Бар код: 5319990810304
Пакет: 50kg.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Шеќер во прав – рефусен
Тежина: 50kg.
Шифра: 553
Бар код: 5319990810304
Пакет: 50kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Шеќер во прав – рефусен”

You May Also like

Какао натурално

Шифра: 159
Баркод: 5319990810595
Тежина: 100g.
Пакет: 10 ком.

Густин – НИШЕСТЕ

Шифра: 26
Баркод: 5319990810120
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Сода бикарбона

Шифра: 40
Баркод: 5319990810151
Тежина: 250g.
Пакет: 10 ком.

Какао во прав

Шифра: 14 /
Тежина: 80g. /100g.
Пакет: 10 ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo