prezla-vrekja

Презла

Quick description:

Тежина: 700g.
Шифра: 441
Бар код: 5319990810786
Пакет: 15ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Тежина: 700g.
Шифра: 441
Бар код: 5319990810786
Пакет: 15ком.

Комплетно производство на презла од пченично брашно, од брашно до готова презла со посебен начин на дехидрирање и влага помалку од 10%.
Тоа со што се одвојува од другите е посебна светло-бела боја и специфична гранулација реализирана со двојно мелење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Презла”

You May Also like

Презла

Тежина: 5kg
Шифра: 843
Бар код: 5319990810779
Пакет: 1ком.

 

Кокос

Шифра:  18
Баркод: 5319990810014
Тежина: 100g.
Пакет: 50 ком.

Пире 25kg.

Пире
Тежина: 25kg
Шифра: 571
Пакет: 1ком.

Презла во коцка – двопек

Презла  во коцка – двопек
Тежина: 200g
Бар код: 5319990810946
Пакет: 25ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo