prezla-vrekja-10kg

Презла

Quick description:

Тежина: 5kg
Шифра: 843
Бар код: 5319990810779
Пакет: 1ком.

 

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Презла
Тежина: 5kg
Шифра: 843
Бар код: 5319990810779
Пакет: 1ком.

Комплетно производство на презла од пченично брашно, од брашно до готова презла со посебен начин на дехидрирање и влага помалку од 10%.

Тоа со што се одвојува од другите е посебна светло-бела боја и специфична гранулација реализирана со двојно мелење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Презла”

You May Also like

Пире

Пире
Тежина: 1kg/3kg/4kg./5kg.
Шифра: 155 /573/ 864/592
Пакување: 1ком.

Пире од компири

Шифра: 33 / 37
Тежина: 120g./360g.
Пакет: 10 ком./ 6ком.

Пире од компири 360g

Шифра:  37
Тежина: 360g.
Пакет:6ком.

Презла

Шифра: 34
Баркод: 5319990810113
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo