Презла во коцка – двопек

prezla

Презла во коцка – двопек

Quick description:

Презла  во коцка – двопек
Тежина: 200g
Бар код: 5319990810946
Пакет: 25ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Презла  во коцка – двопек
Тежина: 200g
Бар код: 5319990810946
Пакет: 25ком.

Комплетно производство на презла од пченично брашно, од брашно до готова презла со посебен начин на дехидрирање и влага помалку од 10%.

Тоа со што се одвојува од другите е посебна светло-бела боја и специфична гранулација реализирана со двојно мелење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Презла во коцка – двопек”

You May Also like

Презла

Тежина: 200g
Шифра: 42
Бар код: 5319990810885
Пакет: 50ком.

Кокос

Шифра:  18
Баркод: 5319990810014
Тежина: 100g.
Пакет: 50 ком.

Гриз пченичен

Шифра: 12
Баркод: 5319990810106
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

Мелен ориз

Шифра: 28
Баркод: 5319990810144
Тежина: 200g.
Пакет: 10 ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo