Ловоров лист

20170511_114159

Ловоров лист

Quick description:

Ловоров лист
Тежина: 10g.
Шифра:
Бар код: 
Пакување: 9 x 5cm  (1575ком.)
Пакет: 35ком.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Ловоров лист
Тежина: 10g.
Шифра:
Бар код:
Пакување: 9 x 5cm  (1575ком.)
Пакет: 35ком.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ловоров лист”

You May Also like

Додаток од црвен пипер

Шифра: 47
Баркод: 5319990810908
Тежина: 100g.
Пакет: 10 ком.

Екстра црвен пипер

Шифра: 46
Баркод: 5319990810243
Тежина: 100g.
Пакет: 10 ком.

Магданос сув

Магданос сув
Тежина: 1kg.
Шифра: 435
Бар код: 5319990810250
Пакет: 1kg.

Буковец премиум – лут

Назив: Буковец премиум – лут
Тежини: 60g./250g./500g./1kg

Пакет: 100 ком./30ком./15ком./10ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo