Додаток за јадење – кофа 10kg.

kofa10kg

Додаток за јадење – кофа 10kg.

Quick description:

Шифра: 847
Баркод: 5319990810090
Тежина: 10kg
Пакет: 10kg.

Availability:

In Stock

Compare
Description :

Додаток за јадење – кофа 10kg.
Шифра: 847
Баркод: 5319990810090
Тежина: 10kg
Пакет: 10kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Додаток за јадење – кофа 10kg.”

You May Also like

Чорбаџиски зачин – тегличка

£15.00 £10.00

Шифра: 151/152
Тежина: 450g. /900g.
Пакет: 12ком./9ком.

Чорбаџиски зачин 10kg

£15.00

Шифра: 291
Баркод: 5319990810298
Тежина: 10kg.
Пакет: 1ком.

БИД Зачин – тегличка

£15.00 £10.00

БИД Зачин – тегличка
Пакување од 450г Шифра: 3
Пакување од 900г Шифра: 4

Додаток за јадење 10kg.-кеса

£1.00 Free!

Шифра: 7
Баркод: 5319990810137
Тежина: 10kg.
Пакет: 1ком.

ADUT GVN DOOEL – Kumanovo