Органска трпеза 2019- официјално отворање

На 21 септември во Куманово во рекреативниот центар – спортска сала со почеток во 10.00 часот  се одржа свеченото отвроање на овогодинешната органска трпеза. Над 100 учесници земаа учество во претставување на своите органски производи.

Повеќе..

ОРГАНСКА ТРПЕЗА 2019

На 21 септември во Куманово во рекреативниот центар – спортска сала со почеток во 10.00 часот ќе биде отворен меѓународниот саем на органски производи и традиционална храна. Се одржува во организација на здружението “ЖИВОТ” и со поддршка на министерството за земјоделие, шумарство и водостопанство и има за цел подигнување на јавната свест за потребата на одржлив начин на живот.

Повеќе..
  • 1
  • 2
mk_MK