Сеидба на органски УРОВ на посевите на Адут ГВН

Го продолжуваме патот кон зачувување и обновување на традицијата.

Сочувување и размножување на стари автохтони сорти на билки кои се храна и лек.

Денес го насадивме лекот кој лечи скоро се: Органски Уров

Повеќе..

Посета на АДУТ ГВН од страна на неговата екселенција Амбасадорот на Соединетите Американски Држави Џес Бејли

Денес Амбасадорот на САД во Република Македонија го посети погонот за производство на АДУТ ГВН и имаше прилика да се запознае со новите производи кои се подготвуваат и пакуваат во нашиот производствен капацитет.

Повеќе..

АВТОХТОНИТЕ СОРТИ – ШАНСА ЗА НОВ БИЗНИС, НОВО ГОСТУВАЊЕ ВО ПРОФИТ НА НАША ТВ

Повеќе..
  • 1
  • 2
mk_MK